Llibres rebuts
La Biblioteca del Kraken
Libros recibidos 2019
Si deseais que una obra sea reseñada en La Biblioteca del Kraken, contactad a través del siguiente correo electrónico:
eloikraken@hotmail.com

Estos son los libros y revistas recibidos hasta el momento: Ver también los libros recibidos en el 2006, 2007 ,2008,2009 , 2010 , 2011, 2012 i 2013 ,2014, 2015, 2016 ,2017 y 2018
El cielo de piedra The stone sky

La tierra
fragmentada/ 3
(2017)


N. J. Jemisin
Nova
(2019)

Cortesía de:


Nova

Compra
CONTRAPORTADA

La luna volverá pronto. Que su regreso proclame la destrucción de la humanidad dependerá de dos mujeres. Essun ha heredado el poder de alabastro Decanillado. Con él espera encontrar a su hija Nassun y forjar un mundo en que los niños orogenes crezcan a salvo. Para Nassun, el que su madre haya sido capaz de dominar el Portal de los Obeliscos es algo que llega tarde. Ha sido testigo del mal que hay en el mundo y ha aceptado lo que Essun no comprende: que, a veces, lo que está corrompido no se puede purificar y hay que destruirlo.

 

 

L'úl
L'últim escrivent
(2019)

Sílvia Jané
Trípode
(2019)

Gentilesa de:


La autora

Compra
CONTRAPORTADA

Amb una prosa i un llenguatge directe, proper i no exempt d’ironia, L’últim escrivent ens descriu d’una manera molt viva la Barcelona prèvia als Jocs Olímpics de 1992 i, al mateix temps, la Barcelona de principis del segle XX.

En plena febre preolímpica, en Jordi és l’últim escrivent que queda a la ciutat. Tot i que ha estudiat belles arts, treballa rellogat en una cabina rònega als Jardins Fleming del Raval. Escriu per a la poca gent analfabeta que encara queda i, sobretot, omple tota mena d’instàncies oficials i paperassa dels nouvinguts. Un dia comença a rebre unes misterioses cartes d’una tal Sara, verdulaire de la Boqueria el 1903, en les quals explica l’admiració que sent per l’òpera i el tenor Giralt, cantant del Liceu. En Jordi queda fascinat pel que la noia va relatant sobre la ciutat de l’època: reviurem el naixement del Paral·lel, la novetat de la plaça de Catalunya, les reunions dels artistes modernistes, la misèria dels trinxeraires, els nous invents… Però aviat es comença a fer moltes preguntes: com rep les cartes si no veu ningú? Qui és la Sara? Què vol?