Llibres rebuts 2021
La Biblioteca del Kraken
Libros recibidos 2023
Si deseais que una obra sea reseñada en La Biblioteca del Kraken, contactad a través del siguiente correo electrónico:
eloikraken@hotmail.com

Estos son los libros y revistas recibidos hasta el momento. Ver también los libros recibidos en el 2006, 2007 ,2008,2009 , 2010 , 2011, 2012 , 2013 ,2014, 2015, 2016 ,2017, 2018, 2019, 2020, 2021 y 2022
Gossos
salvages
(2022)

Georgina
Dalmau

Fanbooks

(2022)

Gentilesa de:

L'autora

Compra

CONTRAPORTADA

Un grup d'adolescents sobreviuen com poden en un món destruït per la crisi global, les bandes criminals i l'escassetat d'aliments enmig de les runes i de mil perills mortals que els assetgen a cada cantonada. En aquest escenari, la Duna es retroba amb el seu germà bessó, a qui creia mort des de feia molts anys. Però el noi viu amb una violenta banda d'assassins...      La glàndula
d'Ícar

Икарова железа.
Книга метаморфо
з
(2013)


Anna Starobínets

Mai Més Llibres
(2023)

Gentilesa de:

Mai Més Llibres

Compra

CONTRAPORTADA

L’autora presenta aquest conjunt de relats amb el subtítol «Llibre de les metamorfosis». Ambientades en un temps que és gairebé avui, i un lloc que és gairebé a qualsevol lloc, les històries d’Anna Starobínets no són ni ciència-ficció ni realisme màgic, sinó que combinen elements d’ambdós.

Una operació quirúrgica rutinària que fa que els homes siguin «més agradables» té efectes socials imprevistos. Dos misteriosos productors de pel·lícules ofereixen a un guionista la seva primera gran oportunitat, però no són el que semblen. Una netejadora de l’hospital és testimoni dels experiments d’un metge amb la metamorfosi. Una mainadera electrònica es fa càrrec de la vida familiar, de mala manera.. 


El dimoni de ferro
The Slythering Shadows,
The Devil in Iron; The People of the Black Circle
(1934)

Robert E. Howard
Laertes
L'arcà, 107
(2022)

Gentilesa de:


Laertes

Compra
CONTRAPORTADA


En aquest recull hi trobarás tres històries més protagonitzades per Cònan, el Bárbar "L ombra que llisca", "El dimoni de ferro" i "El poble del Cercle Negre". Tres aventures ben diferents en les quals el nostre heroi o antiheroi preferit travessará deserts sense fi, s endinsará en ciutats fantasmals, es perdrá per illes male¯des i creuará serralades de cims inversemblants. Ho fará en els tres casos acompanyat d hero¯nes tan singulars com la brituniana Natala, l esclava Octávia o la reina Iasmina.

Tant se val si Cònan és un fugitiu, un líder de pirates o el cap d una tribu de les muntanyes, perqué en les tres històries viurá enfrontaments contra horrors humans i inhumans, contra éssers vius i morts, contra bésties i usurpadors que ens deixaran sense alé, com passa sempre amb les aventures del bárbar més influent de la història de la literatura.El messies
de Dune

Dune Messiah
(1969)


Frank Herbert

Duna Llibres

(2023)

Gentilesa de:

Duna Llibres

Compra

CONTRAPORTADA

Dotze anys després dels fets descrits a Dune, Paul “Muad’Dib” Atreides governa com a emperador. Després de ser nomenat messies pels fremen, es desencadenà una gihad que va conquerir la major part de l’univers. Paul és l’emperador més poderós que s’hagi conegut mai, però es veu impotent per aturar els excessos letals del gegant religiós que ha creat. Tot i el gran nombre de morts d’aquesta guerra santa, les visions predictives de Paul alerten que tot serà molt pitjor. Motivat per aquest coneixement, Paul desitja reconduir la humanitat en un camí que no la porti a la destrucció, alhora que actua com a governant de l’imperi i líder religiós dels fremen. Bàrbara
(2022)

Montserrat
Segura i Feliu

Autoedició

(2022)

Gentilesa de:

L'autora

Compra

CONTRAPORTADA

A primers de setembre de 1990, apareix una jove penjada d’un pi a Portbou. L’enigma de la seva identitat ha estat desvelat tot just el 2022. Fins a aquesta data, tots els experts que van tenir a veure amb el cas donaven per vàlid l’argument que es tractava d’un suïcidi.

En aquesta peça, el doctor Gabriel Sinyol és un dels forenses titulars de Figueres. La relació d’aquest metge amb la Mort ─Ema o Manel, segons l’horari; un contrapunt humorístic i, alguns cops, barroer─ és força peculiar d’ençà que la filla de Gabriel es vestí de núvia per posar punt i final a la seva vida. Amb aquests condicionants, al cap de tres anys, Gabriel es troba amb una noia de Portbou a la taula d’autòpsies, també vestida de núvia. Com ho afrontarà i quines conclusions en traurà, només podrem saber-ho endinsant-nos en les pàgines de Bàrbara.

Els caiguts

The Fallen
(2021)


Ada Hoffmann

Chronos

Voyager, 6
(2022)

Gentilesa de:

Chronos

Compra

CONTRAPORTADA

Perseguides pels Déus i per l’Akavi, l’àngel caigut, la Yasira i la Tiv s’han d’endinsar en els misteris embogidors del seu planeta fragmentat per salvar —o potser destruir— un món que s’esvaeix.

Els caiguts és l’esperada continuació de L’Extern, una novel·la que posa el focus en la lluita de la Yasira, la Tiv i el grup rebel conegut com els Set contra la tirania dels Déus en un planeta Jai corromput per les forces Externes. 


La dimensió desconeguda
Button Button; The Death Ship; Liitle Girl Lost; Nightmare at 20.000 Feet; Steel
(1953-1956)

Richard Matheson
Laertes
L'arcà, 108
(2023)

Gentilesa de:


Laertes

Compra
CONTRAPORTADA

Aquest volum recull els relats de Richard Matheson en els quals es van basar sis capítols de la sèrie de culte La dimensió desconeguda.

Inquietants, impactants i sorprenents, en aquests contes hi podrem trobar capses que contenen insòlits dilemes morals; caigudes fortuïtes a la quarta dimensió; ombres humanes sobre les ales d?avions enlairats a vint mil peus; incendis, telèpates i experiments educatius; astronautes a la recerca de nous planetes habitables o robots boxejadors comandats per perdedors que no llencen mai la tovallola...
Matheson, autor d'obres com Soc llegenda, L?increïble home minvant, La casa infernal, o Duel que Spielgberg va dur a la pantalla sota el títol El diable sobre rodes, ens endinsa als relats com si els estiguéssim vivint en primera persona, combinant de manera magistral la quotidianitat i els fets paranormals.

I és que... «Vostè encara no ho sap, però acaba d?entrar a la dimensió
desconeguda».