Los wankh
CF- EXPLORACIÓ

LOS WANKH
Servants of the Wankh
(1969)

Jack Vance

Editorial:
Ultramar (1989)

Col.lecció:
Grandes Éxitos bolsillo

Núm:
26

Pàgines:
222

Saga:

El Planeta de la aventura

Lectures relacionades:
Los Chasch

Los Dirdir
Los Pnume
Los Wankh  

Segueixen les aventures de Adam Reith pel planeta Tschai. Aquest segon volum del cicle El Planeta de la aventura ens mostra com Vance aboca encara més imaginació en la recreació del món de Tschai.

En aquesta ocasió, a part de cercar la manera de fugir del planeta, el nostre heroi ha de lluitar contra el seguit de conspiracions polítiques que l'envolten. Un volum amb una mica menys d'acció que el primer i amb un plantejament més enfocat a les intrigues de palau però que continua mantenint un bon ritme. La diversió continua assegurada.

Potser en contra caldria esmentar la a vegades massa pressa que es dóna l'autor per avançar els esdeveniments. Sovint el nostre heroi passa d'un cantó a l'altre de Tschai amb poques línies quan a vegades s'està capítols sencers per creuar una ciutat o un petit territori. Amb això només vull recalcar que existeix un lleuger desequilibri narratiu però que queda solventat per la imaginació de Vance alhora de crear noves aventures en un món que cada vegada sorprèn més.

També es troba a faltar un cert aprofundiment en una de les qüestions principals: L'existència de la raça humana a Tschai. Vance es centra aquí més en l'argument secundari que en el principal, excepte potser en el tram final.

De totes maneres, és un bon llibre per gaudir d'una divertida lectura sense pretensions literàries.

 

Premis:

 

 

Recerca per seccions:
Ciència-Ficció
Fantasia
Terror
Còmic
Revistes
 
  Creative Commons License
Aquest text està sota llicència de Creative Commons.
Podeu buscar el vostre llibre a: