Cena en el palcio de la discordia
CF POST-APOCALÍPTICA

CENA EN EL PALACIO DE LA DISCORDIA
Dinner at devian's palace
(1985)

Tim Powers

Editorial:
Martínez Roca (1991)

Col.lecció:
Gran Super fIcción

Núm:
---

Pàgines:
328Cena en el palacio de la discordia  

Aquesta és la primera novel.la de Tim Powers que està ambientada en un entorn de Ciència Ficció: Concretament en una ambient post-apocalíptic amb ciutats sense llei, sectes religioses, drogues salvatges i personatges durs.

La trama gira al voltant d'un redemptor que ha d'alliberar una noia segrestada per una secta molt poderosa i que amaga més secrets del que hom pensava. I això és precisament el que ens dóna la novel.la: Un western futurista en un ambient decadent. Un argument simple que es va complicant, a vegades de manera caòtica, però sense tallar el bon ritme narratiu.

La novel.la, però, no compleix les espectatives i es queda amb bones intencions. Sembla que Powers l'hagi escrit una mica a desgana, no té la força d'altres obres seves. La considero una obra dins l' estructura habitual de les novel.les de Powers: Aventures, ritme frenètic, personatges castigats... però en aquest cas també la trobo poc ambiciosa, catalogable fàcilment com a una obra menor dins la bibliografia de l'autor. Esencia Oscura també ho era però potser pretenia arribar a més.

Cal dir però, que la novel.la es deixa llegir i que no avorreix en cap moment. Potser l'aparició d'alguns essers estranys, per altra banda massa poc definits (Mutants?) dóna un caire exòtic a Cena en el Palacio de la Discordia però no lo suficient com per afirmar que és una bona novel.la.

Una lectura ràpida en espera d'abordar temes més profunds.

Premis:

 

 

Recerca per seccions:
Ciència-Ficció
Fantasia
Terror
Còmic
Revistes
 
  Creative Commons License
Aquest text està sota llicència de Creative Commons.
Podeu buscar el vostre llibre a: