Thorgal. Loba
CÒMIC/
FANTASIA HEROICA
 
     
 
 
 
GUIÓ


DIBUIX
 

LOBA
Louve
(1992)

Guió:
Van Hamme

Dibuix:
Rosinski

Editorial:
Parnaso (2000)

Col.lecció:
Pandora

Pàgines: 48

Sèrie:
Thorgal

Número original:
16

 
     
Loba

Després d’assistir a la millor aventura de Thorgal fins ara escrita –El señor de las montañas-, Van Hamme, el guionista de la sèrie, ha volgut posar encara més llenya al foc en la vida de Thorgal: El naixament del segon fill – filla en aquest cas-. El gran dubte que tindrem –per ara- és saber si Loba, la segona filla de Thorgal heretarà poders com ho va fer Jolan en el seu moment.

Thorgal i la seva família tornen als fiords víkings d’on és originaria Aaricia per parir entre els seus. Una aventura que torna a posar de peus a terra a Thorgal doncs en aquesta ocasió els conflictes entre clans víkings i un nou rei que vol aglutinar tota la nació vikinga seran els punts on es recolza un guió que s’allunya de la màgia i de la ciència-ficció a excepció de breus moments on el talent de Jolan aflora.

És una bona aventura de Thorgal, on participa activament Aaricia, la qual, com deiem està a punt de donar a la llum. Perillarà la seva vida però com ja s’ha evidenciat en altre albums de la sèrie la presència de Thorgal no serà imprescindible.

El dibuix, en la mateixa línia de sempre, on cal destacar especialment les escenes nocturnes sota la pluja on Rosisnki aconsegueix la perfecció. Recomenada, com sempre.

Eloi Puig, 16/02/10

 

Premis:

 

Recerca per seccions:
Ciència-Ficció
Fantasia
Terror
Còmic
Revistes
 
 
  Creative Commons License
Aquest text està sota llicència de Creative Commons.
Podeu cercar el vostre còmic a: