Un passeig amb l'amor
FANTASIA

UN PASSEIG
AMB L'AMOR

(2019)

Paula Yagüez

Editorial:
Autoedició
(2019)


Col.lecció:
---

Núm:
---

Pàgines:
29


Un passeig amb l'amor  

Paula Yagüez ha auto-publicat aquest conte fantàstic  com a presentació de la seva obra i el cert és que m’ha deixat força satisfet. Es tracta d’una història ambientada al Parc del Laberint de Barcelona però que a través de la fantasia ens obre les portes a repassar alguns personatges de la mitologia grega sota la premissa d’una recerca personal.

Així doncs és un relat de caire introspectiu on la jove protagonista es troba parlant amb certs deïtats de l’esmentada mitologia grega que l’ajudaran a decidir sobre un afer amorós. El cert és que la posada en escena de la premissa és més atractiva del que sembla i la resolució d’aquesta cerca de respostes trobo que és coherent amb el missatge que volia donar-nos l’autora. Els personatges compleixen tot i l’escàs espai del que disposen al tractar-se d’un conte però el que m’agradaria destacar no és tant la trama argumental (que em sembla més que correcte) sinó la fluïdesa narrativa de l’autora que m’ha semblat molt interessant i ben treballada.

M’he sentit a gust en tot moment llegint les pàgines del relat i tot i que potser s’hagués pogut esplaiar més amb alguns diàlegs entre personatges per dotar de més joc a la història i així despertar més empatia amb el lector cal, però,  felicitar-la per aquesta presentació. Espero poder llegir més contes i obres de l’autora en el futur.

Eloi Puig,

24/01/2020

 

 

Premis:
 
Recerca per seccions:
Ciència-Ficció
Fantasia
Terror
Còmic
Revistes
 
  Creative Commons License
Aquest text està sota llicència de Creative Commons.