Un mag de terramar
FANTASIA HERÒICA

UN MAG DE TERRAMAR
A wizard of Eartsea
(1968)

Úrsula K. Le Guin

Editorial:
Proa (2000)

Col.lecció:
Proa Butxaca

Núm:
-2

Pàgines:
275

Altres edicions:

CATALÀ:
1994, 1966. Proa. Clàssics moderns proa

1986 Edhasa. Clàssics moderns

CASTELLÀ:
2005 Minotauro. Literatura fantástica, 8002

2003 Minotauro. Biblioteca Úrsula K. Le Guin, 1

1991 Círculo de Lectores

1983 MinotauroUn mag de Terramar  

M'ha decepcionat. Però no per que sigui una mala novel.la si no més aviat per que n'havia sentit a parlar força i m'esperava més. Ja passa. Un Mag de Terramar com he dit no és una novel.la qualsevol, més aviat té una personalitat pròpia. L'autora ens descriu les primeres aventures d'un aprenent de mag per l'arxipèlag de Terramar amb un estil propi força interessant...bé la paraula correcta seria...melòdic, acurat, estilitzat, potser melancòlic...en fi, una bona prosa.

És fantasia pura i dura: Mapa d'un país imaginari, tractament molt important (I original) de la màgia i un pèl de filosofia sobre un mateix i sobre el que l'envolta. Ingredients més que interessants per una bona novela.

Però a la història li manca quelcom..potser acció, potser un argument més treballat...tot i que té dues continuacions i potser encara no hauria d'opinar sobre la totalitat de la trilogia...

És un llibre per degustar-lo i llegir-lo tranquilament, doncs la història en si no te res d'especial, però la manera en que està escrita et deixa un bon gust de boca.

Reconec que m'esperava més de les aventures del jove Ged, però si el lector no sap ben bé què va a llegir, crec que li agradarà més que a mi (Això em passa per llegir masses crítiques)

 

Premis:

1984 Gigamesh Fantasia

 

Recerca per seccions:
Ciència-Ficció
Fantasia
Terror
Còmic
Revistes
 
  Creative Commons License
Aquest text està sota llicència de Creative Commons.
Podeu buscar el vostre llibre a: