La guerra interminable
CF- SPACE OPERA/ VIATGES EN EL TEMPS

LA GUERRA INTERMINABLE
Forever war
(1974)

Joe Haldeman

Editorial:
Ediciones B (1998)

Col.lecció:
VIB

Núm:
268-1

Pàgines:
363

Altres edicions:

2006 Planeta De Agostini

2005 Ediciones B. Byblos 1195/1

2002 Edhasa, Nebulae

1990 Edhasa. Clásicos Nebulae, 15

1978, 1980. Edhasa, Nebulae, 22

La guerra interminable  

Bona novel.la antibel.licista on els fets de la guerra són el de menys. La novel.la es basa en el paràmetre d'una guerra absurda i interminable entre la Terra i una raça extraterreste que degut a les distàncies provoca que els soldats lluitin més contra la teoria de la relativitat que contra els propis enemics.

El fet més interessant de la novel.la és precisament aquest: Els soldats han de sobreviure als centenars (I milers d'anys) que tenen entre batalla i batalla i amb una Terra cada vegada més diferent i incomprensible.

En certa manera, aquesta guerra em recorda una mica els fets que estan passant aquests dies (atemptats de les torres bessones a Nova York) precisament pel fet de començar guerres sense proves o sense saber què espera als soldats, simpement pel fet de gastar diners i provar armament nou.

La Guerra Interminable tracta d'això mateix: De l'estupidesa dels militars en un espai tan petit com unes naus que viatjen per la galàxia, intentan protegir un planeta "mare" que no poden ni reconèixer.

Joe Hadelman va fer anys més tard una continuació: Paz Interminable.

 

Premis:

 

 

Recerca per seccions:
Ciència-Ficció
Fantasia
Terror
Còmic
Revistes
 
  Creative Commons License
Aquest text està sota llicència de Creative Commons.
Podeu buscar el vostre llibre a: